2022-01-22 07:54:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem kéne a változásoktól félned, mert épp ebben rejlik az esélyed

Napi horoszkóp január 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Mintha alábbhagyna a tűz, ami egyébként erősen jellemez téged. A napi horoszkóp szerint igazából most  jól is is esik neked ez a kis nyugvópont, pihenés. Ne is tervezz szombatra semmilyen nagyobb programot, inkább töltsd otthon az időt a pároddal. Jól megértitek egymást, romantikázzatok kettesben!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha a régi lehetőségek, a megszokott utak járhatatlanok mostanság, ne fecsérelj több időt arra, hogy mindenáron ezeket akarod befejezni, tovább vinni. Ami elmúlt, elmúlt, boríts rá fátylat. Engedd el, és emeld fel a tekintetedet, lásd meg az új lehetőségeket – ebben segít téged a Vízöntő havának energiája


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy sor igen fontos összefüggésre ébredhetsz rá szombaton. Jól teszed, ha az energiákat valamiféle alkotásban vezeted le. Persze a legokosabb választás, ha közösen a családdal tervezel programot. Fontos, hogy közösen döntsétek el, mivel töltitek a napot, különben félreértés és duzzogás lehet köztetek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Neptunusz az álmok birodalmába kalauzol téged szombat. Furcsa álmot láthatsz éjjel: bármilyen bizarr, nem esik nehezedre a megfejtése, főleg, ha a megérzéseidre hallgatsz! Sőt, ha elég nyitott vagy a spiritualitás iránt, támogató üzenetet is kiolvashatsz belőle.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kissé kimerültnek érzed magad szombaton, ami nem véletlen, hiszen egyszerre több fronton próbálsz megküzdeni a feladatokkal. A hétvége első napja a pihenésé, élvezd a család közelségét, vagy néhány barát társaságát. Semmi sem fontos, semmi sem sürgős most.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Regenerálódásra van szükséged. Ezt szombaton leginkább a természetben, a friss levegőn élheted meg. Lelkileg úgy is könnyedén feltöltődhetsz, ha művészi élményt keresel. Lehet ez film, színház, kiállítás, bármi, ami rövid időre is kiszakít a hétköznapok gondjaiból.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szombaton a szokásosnál több figyelemben részesít a párod. De figyelj! Nem kell mindjárt gyanakodnod, hogy valamit titkol előtted. Mindez nem azért van, mert takargat valamit. Bízz benne, valóban őszintén akar támogatni most téged. Érezd jól magad, ennyi a dolgod!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szombat hajnali álom üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerőssel kapcsolatos ez az álom, akkor jól tennéd, ha még a hétvége első napján felhívnád őt vagy találkoznál vele. Valószínűleg az illetőnek nagy szüksége van a segítségedre. Nem kell mondanod semmit, a jelenléted önmagában gyógyító.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Új kapcsolat lehetősége merülhet fel az életedben. Viszont annál nehezebben vágsz bele, minél több a csalódás a hátad mögött. Azt azonban ne feledd, hogy ehhez azért te is kellettél. Változz és változtass, amit kell, így ugyanis és a helyzeted is változik veled együtt!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kéne a változásoktól félned, mert épp ebben rejlik az esélyed. Ha valami elmúlik az életedből, próbáld mielőbb elengedni, mert csak így teszed lehetővé, hogy az új beáramolhasson. Teremts helyet az újdonságoknak! A vaskalaposságot felejtsd el!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vízöntőben járó bolygóknak köszönhetően, ha volt valamilyen probléma, amivel elakadtál az elmúlt napokban, szombaton könnyűszerrel átvághatod, megoldhatod. Ebben segítségedre lesz egy villámcsapásszerű felismerés. Nehéz ebben nem meglátni az égiek áldását... Szóval, most tényleg érdemes figyelni a belső hangokat.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és a Neptunusz szembenállása nagyon intenzív élményeket, érzéseket jelez, de valószínűleg inkább lelki szinten. Vagyis olyan felismeréseid lehetnek, vagy olyan beszélgetésben lesz részed, amelyek megmozgatják a fantáziádat, és előrevivő gondolatokat eredményeznek.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: